Tagjaink

Ungvári Veronika

Ungvári Veronika

Gyermekkorom óta körülvesz a kézművesek világa, ennek köszönhetően sok mindent kipróbálhattam, sokféle mesterségbe beleláthattam. Leginkább a rajzolás, a fonalmunkák és szövés... Tovább »
Kékesi Gyula

Kékesi Gyula

A 4. században már ismerték a könyvkötést, ezt a különleges mesterséget igyekszem megőrizni és művelni. Különböző – hagyományos, fűzött módon készült –... Tovább »
Szakács Alíz

Szakács Alíz

1995-ben kezdtem el bőrművességgel foglalkozni Horváth Tibor Népi Iparművész tanítványaként. Ebben az évben kezdtem el zsűriztetni a tárgyaimat és lettem tagja a Békés Megyei... Tovább »
Kormos Mária

Kormos Mária

2003. óta  veszek részt az egyesület munkájában.  Eleinte gyöngyfűzéssel foglalkoztam és tanítottam gyermekeket a kézműves napköziben. Nemezelni Csille Mártitól... Tovább »
Kormos Erzsébet

Kormos Erzsébet

2003. óta vagyok egyesületi tag. Rajz-biológia szakos pedagógus munkám mellet mindig is szerettem alkotni. Grafika, varrás, nemezelés a legfőbb tevékenységem. Amióta nyugdíjba mentem... Tovább »
Tóth Árpád

Tóth Árpád

Tóth Árpád vagyok, azon mesterek egyike, akik a csakis emberi erővel hajtott, elektromos áram nélkül működtetett esztergályozás mesterségét ismerik. Magyarországon az egyetlen, aki e a... Tovább »

Kapcsolat

    captcha

    Üzenet törlése

    Galéria